Service & contact

Hulp nodig?

Veelgestelde vragen

Webshops die zich bij Get to Give hebben aangesloten kunnen per product kiezen hoeveel geld er gedoneerd mag worden bij aanschaf van dat product. De webshop kiest deze bedragen bewust en doet op deze wijze aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Hiermee maken zij het mogelijk voor hun consumenten om kosteloos een bedrag aan het goede doel te schenken. Je shopt dus bij dezelfde winkels, voor dezelfde prijzen, maar nu maak je de wereld ook nog een klein beetje beter :)   

Een eigen account heeft vele voordelen. Wanneer je ingelogd bent op je eigen profielpagina kun je bijvoorbeeld uit meer goede doelen en projecten kiezen dan in de check-out bij de webshop. Daarnaast houden we op je eigen pagina bij wanneer jij, aan welke goede doelen en projecten hebt bijgedragen met jouw aankopen en kun je je abonneren op acties van je favoriete webshops. Het is je eigen gepersonaliseerde doneerdashboard!  

Bij ieder doneerproduct staat vermeld hoeveel euro de desbetreffende webshop jou laat doneren wanneer je dat product aanschaft. Dit bedrag gaat voor de volle 100% naar het goede doel van jouw keuze. Om dit extra te benadrukken wordt dit bedrag het check-out proces wederom getoond. Daarnaast krijg je van het goede doel een bevestigingsmail van jouw donatie aan hen. Tot slot kun je alles nog eens bekijken op je eigen doneerdashboard.

100% van de donatie komt terecht bij het goede doel. Om volledige transparantie te waarborgen krijg je per aangeschaft doneerproduct een bevestigingsmail van het goede doel. Daarnaast kun je op je eigen doneerdashboard al je (doneer)transacties bekijken.

Overigens hebben de webshops en goede doelen ook allemaal een eigen dashboard. Hierop zien zij dezelfde doneerinformatie.

Get to Give heeft met elke webshop afspraken gemaakt over het gebruik van de doneertool. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat de doneerbedragen die op de site vermeld worden volledig naar het goede doel gaan.

Meer veelgestelde vragen

Bel ons: 058 280 27 55
We zijn dagelijks tussen 08:00 & 18:00 uur bereikbaar.

Live chat
Chat live met één van onze medewerkers.

Mail ons
We reageren binnen 72 uur.

Wij staan voor jou klaar

Deze webshops gingen je voor

  • The Retro Family
  • Frecious B.V.
  • EspaƱa Originals